1. Futárszolgálat:

megrendelést követően, amennyiben a termék raktáron van, akkor 1-5 munkanapon belül az Ön otthonába szállítja a GLS csomagküldő szolgálata. Ha az éppen kiválasztott termék nincs raktáron, akkor a várható szállításról tájékoztatást adunk, telefonon vagy e-mailben. Futárszolgálat választása esetén a termék árán felül a szállítás és az utánvétel költségét is meg kell fizetni!

2. GLS csomagpont

A GLS csomagpontok listája a legördülő menüből könnyedén kiválasztható. A GLS csomagpont előnye, hogy a feladás napját követően 1 munkanap alatt átvehető a csomag.
Kérjük, hogy a csomag átvételét követően tájékozódjon a termék sértetlenségéről, és a szükséges dokumentációk hiánytalan voltáról (számla, magyar nyelvű használati utasítás, jótállási jegy). Amennyiben bármilyen problémát észlel, a futárral vetessen fel jegyzőkönyvet és a terméket ne vegye át! A csomag átvétele után a szállítással kapcsolatban reklamációt nem fogadunk el!

Házhozszállítási információk

Webáruházunk megrendeléseit a GLS futárszolgálata,. A csomagok kézbesítése munkanapokon történik 8-17 óra közötti időszakban.
Amennyiben ebben az időszakban nem tartózkodik otthon, szállítási címként célszerű (amennyiben van rá lehetősége) munkahelyi címet megadni. A futárszolgálat kétszeri kézbesítést kísérel meg, az át nem vett csomagok szállítási költségét a megrendelőre terheljük!

Külföldi megrendelés esetén kérje egyedi ajánlatunkat!

A raklapon szállított termékek, többek között: fűnyíró traktorok, virágföldek, marhatrágya, pálinkafőzők….) Ezen termékek szállítási költségét a súlyuk határozza meg, amelyről rendelés esetén pontos adatot adunk.